Tiedetapahtumat 2019

Esitetyt postikuvat Tieteeseen liittyvät tapahtumat vuonna 2019 833x474 - Tiedetapahtumat 2019

Tiede on osa jokapäiväistä elämäämme. Jokaiselle tieteen rakastajalle Amerexcosilla on listaus terveydestä, teknologiasta, tutkimuksesta ja kehityksestä puhuviin tapahtumiin.

Seuraavassa on muutamia tapahtumia, joista kävijät saavat nauttia vuonna 2019.

7th International Agriculture and Food Conference, Bulgaria

Esitetyt postikuvat Tieteeseen liittyvät tapahtumat vuonna 2019 Seitsemäs kansainvälinen maatalous ja elintarvikekonferenssi Bulgaria - Tiedetapahtumat 2019

Tapahtumaa vietetään alan asiantuntijoiden keskuudessa, ja siinä keskitytään keskustelemaan esimerkiksi luonnonmukaisesta maataloudesta, karjankasvatuksesta, siipikarjankasvatuksesta ja vesiviljelystä alan parantamiseksi.

Tavoitteena on tarkastella ratkaisuja nykyisiin karjanhoito-ongelmiin ja tulevaisuuden viljelystrategioihin.

4th International Water Pollution and Treatment Conference, Italia

Esitetyt postikuvat Tieteeseen liittyvät tapahtumat vuonna 2019 Neljäs kansainvälinen veden pilaantumisen ja käsittelyn konferenssi Italia - Tiedetapahtumat 2019

Tämä tapahtuma on tarkoitettu kaikille tiedealan asiantuntijoille tai sidosryhmille keräämään ja vaihtamaan tietoja keskenään aiheen jatkotutkimuksen aloittamiseksi.

Konferenssissa keskitytään keskustelemaan monista erilaisista toimintavaihtoehdoista, jotka koskevat veden saastumista ja sen vaikutusta yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

28th International Conference on Ecology and Safety, Bulgaria

Esitetyt postikuvat Tieteeseen liittyvät tapahtumat vuonna 2019 28. kansainvälinen ekologia ja turvallisuuskonferenssi Bulgaria - Tiedetapahtumat 2019

Tämä tapahtuma kutsuu paikalle kaikki tieteen asiantuntijat, antaen kävijöille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa keskenään. Aiheina ovat ekologia, geofysiikka ja lääketieteellinen kemia.

Konferenssissa käsitellään myös innovatiivisia teknologioita keskustelemalla ja visualisoimalla katastrofiskenaarioiden torjuntaa ja niiden varhaisia merkkejä.

2nd International Current Trends in Material Science and Engineering Conference, Intia

Esitetyt postikuvat Tieteeseen liittyvät tapahtumat vuonna 2019 Materiaalitieteen ja tekniikan toinen kansainvälinen nykyinen suuntauskonferenssi Intia - Tiedetapahtumat 2019

Tapahtumassa keskitytään tiedeyhteisöihin ja sidosryhmiin, jotka kokoontuvat yhteen huoneeseen keskustelemaan ja oppimaan lisää materiaalitieteestä ja -tekniikasta.

Asiantuntijat käsittelevät aiheita, kuten kehittyviä materiaaleja ja niiden soveltamista, hiilen nanorakenteita, uusia laitteita, kestäviä materiaaleja ja paljon muuta.

21st International Materials, Methods and Technologies Conference, Bulgaria

Esitetyt postikuvat Tieteeseen liittyvät tapahtumat vuonna 2019 21. kansainvälinen materiaalien menetelmien ja teknologioiden konferenssi Bulgaria - Tiedetapahtumat 2019

Tapahtumassa esitellään erilaisia innovaatiovälineitä ja -teknologioita uusien materiaalien ja niiden sovellusten lisäämiseksi arjessa.

Asiantuntijat keskustelevat muun muassa aiheista nanoteknologiasta biomateriaaliteknologioihin, biorobotteihin, kestävyyteen ja korroosion hallintaan.

Tapahtumat tarjoavat kätevästi tiedeyhteisöille ja ammattilaisille mahdollisuuden saada lisätietoja maailmanlaajuisesti merkityksellisistä aiheista. Konferensseihin ja kokouksiin osallistuminen on suuri tiedonlähde, sekä avain kaikenikäisten ihmisten jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimukseen.